Ruh Hali : Lakap : islamgezginleriRep Gücü : 1396 Nerden : Topraktan
Konu: tek Yoksulluğum;Yoksunluğun... Perş. Eyl. 30, 2010 3:21 pm
Tek Yoksulluğum;Yoksunluğun...
Yokluğun yoksunluğunda bir mechul sineden;
Arşda ki meleklerin nazarında mıdır hâli efgânım bilemem Yazar mı kalemkıvranır durur elimde Muzdarip gecelerde beyaz bir defter Oysa Sana bir kutlu selamdır yüreğimden Uçarcasına yankılanan feryadı kelamım Selam O'nun selamı Selam Sana ey Habibi Rahman.. Salat O'nun salatı ki; Kainatın yegane Sultanı Salat Sanaey Kainatın Efendi Güneşi Bu acizliğimle nasıl dillerim lal eylemeden Gözlerine bakarcasına dökeyim bu gönlümde ki hicran yaşlarım. Nasıl varamam yanına.derim Senin Sultanım Beni; kölen olarak huzuruna çıkarsınlar ferman buyur bir tebessüm ile affeyle Beni Sen'in yoluna bir kutlu baş yazsınlar..
Sensizliğin tarfini infilaksız edebilir mi hiçbir alimin yüreği mürekkebi.. Yazar mı hiçbir bedbaht kitap Anlatabilir mi hiçbir bahtsız hatip Narına düşmedenateşini tasvir ne mümkün...
Ben dünyayı seninle tanıdım Adını duyduğum günden beri aşığınım Ezelden hayranım her ismin ile selamlarımı yollarken Seni hep günahlarıma şefaatçi Dertlerime deva diye tanıdım Şimdi Sana geldim.. Hem de tüm hata ve kusuruma bakıp geri dönmeden Bu defa yalnızca Sana olan sevdamı Dil yetmesede takalbimin ahını duyarsın diye selam ve salatımı arzetmek için karşındayım.. Kabul eyle Efendmim..kabul eyle...Kabul eyle...
Sana ben benim acizliğimle değil! Rabbimin selamıyla geldim!
Susuyor Efendim bu susamış hıçkırıklar.. [color=purple]kan damlıyor kabuklarımdan[/colo] Savuramadım bir türlü aştım taştı bendim Geçtim serden yüzümü yüzsüzlüğümü bıraktım
Heybemden bana ait bişey kalmadı her şeyden kazıdım ben ayırıp kopardım;ağyardan arındırıp nefsimi Sana geldim! Arzuhalim Dinlersin acırsın Sen şefkat peyganberime gidilmezde Kime denir bunca dert gam nerde dökülür e]huzur nerde bulunur başka menbaı var mı Rahmetin[/b] Heyhat!yok ben Sensiz kalamazdım daha susamazdım başka aramazdım ki yalnız Sendin; yârelerimin adı da devası da merhemi de Sana söylnemeycek gizlim neyim var Sen de dinlemezsen başka bu kara yüze kim bakar.. bir ünsüz sansız gizli özneyim Cümlende nokta olsam garip serencamım. virgüller yol açar umuda korkulardan saklanmış Sensiz cümlelerin sonunda ki ünlem gibi gönlüm hüzün dolu ama inadına kararlı dimdiktir başım yine Sen nazar edersin sen seversin gayretimi diye umarak . Ağlayarakağlayarak... kapının eşiğine sarıldım...