islamgezginleri
hos geldiniz lütfen üye olunuz

islamgezginleri
hos geldiniz lütfen üye olunuz

islamgezginleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

islamgezginleri

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» EN ESKİ VE EN GUVENİLİR
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimeCuma Şub. 10, 2017 9:51 am tarafından furkan54

» EN ESKİ VE EN GUVENİLİR
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimeCuma Şub. 10, 2017 9:49 am tarafından furkan54

» Allah Kötülüğü De İyiliği De Murad Eder
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimePaz Ocak 20, 2013 8:10 pm tarafından Selsebil

» Allah Her Şeyi Önceden Yazı İle Yaratır
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimePaz Ocak 20, 2013 8:09 pm tarafından Selsebil

» Nefsin mertebeleri
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimePaz Ocak 20, 2013 8:05 pm tarafından Selsebil

» İnsanda bir kemik hariç hepsi çürür
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimeÇarş. Ara. 26, 2012 8:41 pm tarafından Selsebil

» ----İnsan----
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimeÇarş. Ara. 26, 2012 8:21 pm tarafından Selsebil

» Kalbin Manevi Halleri
Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimeÇarş. Ara. 26, 2012 7:58 pm tarafından Selsebil

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
ONLİNE HAC REHBERİ
3D MEKANLAR

Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden

YazarMesaj
HiRaNuR
Site Yöneticisi

Site Yöneticisi
HiRaNuR

Ruh Hali : Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Geveze10
Lakap : AyNuR
Rep Gücü : 1000165

Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Empty
MesajKonu: Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden   Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden Icon_minitimePerş. Şub. 04, 2010 9:03 pm

Yumuk yumuk ellerle başladım ben de hayata herkes gibi....

İki nokta üst üste (: ) koyuldu yaşayacaklarım için hayata. Günler günleri kovaladı, aylar aylara el uzattı, yıllar bağladı ayları birbirine zaman bu günlere ulaştı.

Ne mutlu ki sevenlerim oldu, ne mutlu ki sevdiklerim oldu.

Sevgilerle dolu geçti yaşamım, doyamadım. Bazen bulutlar kıskandılar saf sevgilerimi, bazen yağmurlar özendiler göz yaşlarıma, bazen güneş benim kadar sıcak gülemediğini düşündü dünyaya, bazen kuşlar uçmayı bilemediklerini anladılar.

Bazen hüzün geldi yüzüme ama tebessümlere bıraktı yine her şeyi.Kalbim ara sıra ağlasa da utandı sevgi pınarlarının yanında akıtmaya yaşlarını.

Bazen soru işareti (?) koydum anlayamadıklarıma, bazen bir şeyler anlatmak istercesine ünlem (!).

Bazen güzellikler tıkadı, sevgiler ağır geldi konuşamadım üç nokta (...) koydum anlatamadıklarıma.

İnsan tek başına ama hayat değil bunu anladım.

Bulduğum sevgileri artılarla (+) kalbimde topladım.
Kini, nefreti bir eksi (-) ile çıkardım.

Günlerle çarptım (*) sevgilerimi.
Bu da kocaman bir dünya demekti. Kaybetmemek için sevgilerimi iyice sıktım ellerimi. Yine yumuk yumuktu ellerim başlangıçta olduğu gibi.

Yaşayacaklarım için bir virgül (,) koymak geçti içimden.
Bir nokta (.) kaldı o da RABBİM'den.
http://darulislam.pforum.biz/forum.htm

Bir Nokta (.) Kaldı O'da Rabbimden
1 sayfadaki 1 sayfası