güller Gelişmiş üye
Ruh Hali : Lakap : güller Rep Gücü : 1693 Nerden : Dünya misafirhanesinde yolcu.
| Konu: Gül ile ilgili güzel sözler C.tesi Şub. 06, 2010 12:40 pm | |
| Dikensiz gül olmaz. Robert Herick En güzel güller en çabuk solarlar. Andre MauroisGül gider, diken durur. Ovidius Güle kıymet verilmezdi, Aşık ve maşuk olmasa. Aşık VeyselGülü tarife ne hacet ne çiçektir biliriz, Kelbi tarine ne hacet ne köpektir biliriz. La Edri Gülün dostu dikendir. Mevlana Her diken gül vermez. Mevlana Her insanın dikeni vardır, gülü vardır. Gülünü görecek, oradan seveceksin. Esat Çoşan Herkes bir şeyden hoşlanmaz ki... Kimi gider dikeni koparır, kimi gülü. Seneca Karaçalıda gül bitmez. Karacaoğlan Ömrünü geçirse de güllerle bahçıvanlar, Bir gülü yeryüzünde gülden güzel kim anlar? Faruk Nafız Çamlıbel Seher yelinden gül perişan olur, odun perişan olmaz. SadiSenden bilirim yok bana bir faide ey gül, Gül yağını eller sürünür çatlasa bülbül. Nevres-i KadimŞu illerin taşı hiç bana değmez, İlle dostun gülü yaralar beni. Pir Sultan Abdal Ya kırmızı gülden ayrı yaşamalı, yahut dikenin acılarını hoş görmeli. Sadi | |
|
HiRaNuR Site Yöneticisi
Ruh Hali : Lakap : AyNuR Rep Gücü : 1000165 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Gül ile ilgili güzel sözler C.tesi Şub. 06, 2010 1:13 pm | |
| | |
|
Selsebil Site Yöneticisi
Ruh Hali : Lakap : islamgezginleri Rep Gücü : 1396 Nerden : Topraktan
| Konu: Geri: Gül ile ilgili güzel sözler Ptsi Mayıs 17, 2010 5:13 pm | |
| | |
|