ALDIM Sazı elime,beklerim sizide, Allah Hu derim her sözümde,sizinle, Kainatta ki herşey zikreder ,hep bizimle, Varmısın toplu zikirde tefekküre gel hadi beriye.
Sazı çalandan dinleriz hakikat olanı remizden Bize'de sorulur ise sadr'dan veririz rumuzlu cevap Hadi ne duruyorsunuz vurun gönül telinden Ne varsa dökülsün AŞK ile hu ile...
güller Gelişmiş üye
Ruh Hali : Lakap : güllerRep Gücü : 1693 Nerden : Dünya misafirhanesinde yolcu.
Şükür bir aşık geldi gönül bahçemize, Şükrümüz hep birlikte Rabbimize, Dileklerimiz,dualarımız,hep aşıklar sizinle, Açtık söz meclisini,zikir ederiz hep birlikte.
Biz aciz kullar sevk ile geldik meydana, Yazdıran Hu bilir,biz vesile, Hu söyletene Yamar gönül hırkalarını gideriz Hu diye, Haddimizi bilir karışmayız Rabbim işine.
Dağlar taşlar herşey zikreyler Allah der, İnsandaki her zerre zikreder Allah der, Dön bak kainata bir kusur varmı,Allah der, Boynuna ğeçmiş halkalar görmez ,sebep der.
güzel dualara amin diyelim hep beraber bu nurlu yollardan ayrılmayalım,hiçbirimizde olmasın keder selamet yurdunda Rabbim komşu eylesin KEVSER HAVUZUNDA olalım , PEYGAMBER EFNDİMİZLE beraber
Cenab-ı Hakk'ın nimet ve kudret eserlerini tefekkür edelim Gezelim kainatta her mahluktaki Ehad ismini tefekkür edelim Nazarlarımız Mana-i harf ile olsun,ihvanlar gelin gönülden tefekkür edelim, Tefekkürlerimiz zikir olsun,tecellileri nazarımızla görüp çoşalım,tefekkür edelim, Her canlıya vurulan Ehad mührü ile Allah'a kurbiyetimiz artsın tefekkür edelim, Gönül bahçesine cıktık tefekküre bu böyle biline sizleride bekleriz tefekkür etmeye , Ruhani teffekkür cennet ve cemalülah istediğimiz söylene,tefekkür edelim Tefekkürde derinleşelim gel aşık söyleşelim gönüllerde birleşelim tefekkür edelim Hakikatlere ilahi kudretinin sanatında nazarla bakıp seyredelim,tefekkür edelim
Aşk vurmuş'sa gönül teline Söze hacet olmaz benlikte Attığı adım O olur,söylediği söz Gül'ü gören bülbül susar mı hiç ************************ Her dem her an O olur kainatta. Şekil bakmak istersen zahir'e Hata olur gördüğün,bildiğin Bizde volkan görülürüz bu beden de **************************** Söyleyen hak olur,elbiseden görülen değil Esmaları vardır zahirde,isimleriyle Her baktığına eyvallah de,bil O'ndan Belki imtihan eder,zahirde olan ile...
Gece ile gündüz olduk kendimizde Ben gelirim sen yoksun Sen gelirsin ben yokum Hep kovalarız birbirimizi ****************** Akşam olur batar'sın Sabah olur doğar'sın Biz isim olduk zahirde Bir yanım gece,diğeride gündüz ****************** İnsan olan elbiseme bakma Batını dinle,ne varsa O'nda Bir parçasıda sende Hay ile nefes olur yaşatır alemi ****************** Hu ile yokluğa alır,kendine çevirir alemi Gelde akıl erdir şimdi bunlara En iyisi teslimiyeti yap sahibine Herşeyde O olsun,sen de çık aradan.
Ahsen-i takvim üzere yaratıldın ey insan Düşün seni yaratanı, asla o?na etme isyan Kurtulmak istersen kederden, gamdan her an Allaha tevekkül et, kadere râzı ol bak, Ne güzellikler vermiş, neler yaratmış Cenâb-ı hak
güller Gelişmiş üye
Aşıklar gelmiş ,gönülden söylemişler, Bizimde kahve ocakta hep aşık bekler, Hiranur birkere girmemiş,aşıklar beklermiş, Kahve bahane gönül aşık bekler hep kahvede. -------------------------------------------------- Yorgunum aşıklar bu gece siz dinler bu aşık bekler, İyiki sevk edilmişiz bu haneye,Ya HU ceker hep bekler, Kalbimi acılar sarmış,derdimiz bize dermanmış,der dua ile bekler, Hayat bir imtihan varmı rahat eden bir müslüman,ahiret yolu bekler.
Baktık alemi berzah'tan kendimize Verdik bilmeden sözler kendimize Sonra geldik buradaki hazır olan dünyaya Gördük ki buralar,verilen sözlerin yeri değilmiş ****************************** Kapıldık hayallerimizde ki zanlarımıza Gelde ayır bizdeki bu dünya sevgisini Fakat sevgiden sıkılan bedenlerdeki ben Anlasın artık,uyansın kendine gelsin hu ile....
HaZaN
Site Yöneticisi
Ruh Hali : Lakap : HaZaNRep Gücü : 656
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Salı Mart 30, 2010 11:06 am
Hamd ve senalar olsun Allah'a Şükür verdiği rızıklara Dünya nimetini elimizden Alsada Şükür sınavımızı kolaylaştırana
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Salı Mart 30, 2010 11:08 am
AYRILIK HÜZÜNÜMDÜR ELDEN NE GELİR HAZAL YAPRAĞI KALBİMDE DÖKÜLÜR GÖZLERDEN İKİ DAMLA YAŞ SÜZÜLÜR İNSAN ÖLÜNCE DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜR
güller Gelişmiş üye
Gönül dostları ayrı düşsede birdir. Ayrılık dediğin mesafemi nedir, Sorduk kendimize ayrılık sence nedir, Gönülden cıkan Allah sevgisinin yeridir.
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Çarş. Mart 31, 2010 11:20 am
ariflere tarif yapmak bana zul gelir, gercek dosttan cefa degil gul gelir, yurek yanar o gozlerden sel gelir, dostlarin hasretine dayanamiyorum
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Çarş. Mart 31, 2010 11:27 am
Seninle sohbet bana gurur veriyor İçime rahatlık gönlüme surur veriyor Heceler,vezinler,kafiyeler huzur veriyor Gönlüme şrıngayı ver yavaş yavaş
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Çarş. Mart 31, 2010 11:30 am
Birlikte dirlik var ikilikten ne çıkar Ayrı giderse sürü,kurtgelir hemenkapar El,ele güç verir, kuvvete kuvvet katar Parçalanmayın dağılmayın der resulullah
Aşık olmuş alem döner etrafında Sema eder her gönülü kendinde Varsa bekayı billah halinde Söze hacet kalmaz,benliğinde ************************* Her zerre adın söyler kendinde Okuyacak lisan gerek beden de Görülen zahir alem,zuhur eder senden Allah der uzuvların,ikilik olmasın şekilden.
güller Gelişmiş üye
mana-ı harftir her zerre, Mana-i isimle bakan kördür, Herşey onu tecellisidir,bil, Nazarın ne sor kardeş kendine. -------------------------- Dünya hayatta fasid daire yıkılmalı, Duvarları yıkmak nefsinle cihad, İlimle acılan kapıda gayret gerek İdrak edip yaşamayı bilmek gerek