ALDIM Sazı elime,beklerim sizide, Allah Hu derim her sözümde,sizinle, Kainatta ki herşey zikreder ,hep bizimle, Varmısın toplu zikirde tefekküre gel hadi beriye.
Baktık alemi berzah'tan kendimize Verdik bilmeden sözler kendimize Sonra geldik buradaki hazır olan dünyaya Gördük ki buralar,verilen sözlerin yeri değilmiş ****************************** Kapıldık hayallerimizde ki zanlarımıza Gelde ayır bizdeki bu dünya sevgisini Fakat sevgiden sıkılan bedenlerdeki ben Anlasın artık,uyansın kendine gelsin hu ile....
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Salı Mart 30, 2010 11:06 am
Hamd ve senalar olsun Allah'a Şükür verdiği rızıklara Dünya nimetini elimizden Alsada Şükür sınavımızı kolaylaştırana
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Salı Mart 30, 2010 11:08 am
AYRILIK HÜZÜNÜMDÜR ELDEN NE GELİR HAZAL YAPRAĞI KALBİMDE DÖKÜLÜR GÖZLERDEN İKİ DAMLA YAŞ SÜZÜLÜR İNSAN ÖLÜNCE DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜR
Gönül dostları ayrı düşsede birdir. Ayrılık dediğin mesafemi nedir, Sorduk kendimize ayrılık sence nedir, Gönülden cıkan Allah sevgisinin yeridir.
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Çarş. Mart 31, 2010 11:20 am
ariflere tarif yapmak bana zul gelir, gercek dosttan cefa degil gul gelir, yurek yanar o gozlerden sel gelir, dostlarin hasretine dayanamiyorum
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Çarş. Mart 31, 2010 11:27 am
Seninle sohbet bana gurur veriyor İçime rahatlık gönlüme surur veriyor Heceler,vezinler,kafiyeler huzur veriyor Gönlüme şrıngayı ver yavaş yavaş
HaZaN
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. Çarş. Mart 31, 2010 11:30 am
Birlikte dirlik var ikilikten ne çıkar Ayrı giderse sürü,kurtgelir hemenkapar El,ele güç verir, kuvvete kuvvet katar Parçalanmayın dağılmayın der resulullah
Aşık olmuş alem döner etrafında Sema eder her gönülü kendinde Varsa bekayı billah halinde Söze hacet kalmaz,benliğinde ************************* Her zerre adın söyler kendinde Okuyacak lisan gerek beden de Görülen zahir alem,zuhur eder senden Allah der uzuvların,ikilik olmasın şekilden.
mana-ı harftir her zerre, Mana-i isimle bakan kördür, Herşey onu tecellisidir,bil, Nazarın ne sor kardeş kendine. -------------------------- Dünya hayatta fasid daire yıkılmalı, Duvarları yıkmak nefsinle cihad, İlimle acılan kapıda gayret gerek İdrak edip yaşamayı bilmek gerek
Ne varsa gönlümden O dökülsün dilimden Sanmaki ben söylerim Lal olan bu dilden. ******************* Volkan görülür zahirden Kelam olunan bu alem'den Hak ile bir görülen bu suretten Tüm alemi yutan bu gizden.
HiRaNuR
Site Yöneticisi
Ruh Hali : Lakap : AyNuRRep Gücü : 1000165 Nerden : istanbul
Geldik bir aleme burda herşey muvakkatmış Kimine göre yalan, kimine hakikatmış Halkettiği her zerre yetmezse ispat’ına Göreceğiz ukba’da ne müthiş hakikatmış.
güller Gelişmiş üye
Ruh Hali : Lakap : güllerRep Gücü : 1693 Nerden : Dünya misafirhanesinde yolcu.
Hakikat davanı yaşatıp yaşamakta, Gençliği bu dünyada dava diyip var olmakta, Dünya değil derdimiz davamızı bir olup anlatmakta, her zerre bir tevhid mühürü,bizede bunu anlatmakta, Hakikat ilahi aşkla yanmak,cennet varsada cemal aranmakta, Cemalin lezzeti mutmain eder bizi,onada ulaşmak Rabbimin lutfunda.
Ne güzel demiş aşık seyreylemiş, güzellikler, Celalden tecelli eder. izzet ve azamet, Cemalden akar İçiçe bir dairede tecelli eder,akar, Rab isminin tecellisinde Celal,akar, Mahşerin haklılığı Celalde gizlidir. EBEDİYETİN GÜCÜNDE BU TECELLİ BİLİNE.
Rahman olan isimin tecellisi Kuşatmış alemi her birisinde İsimleri tutar kendi hazinesinde Celal'den yinede cemal arama isminde Geleni okuyamazsan,kahhar hayat bulur kendinde.
Ölüm gelir zahir olana bana ne, Aç gözünü inanmazsan bak sende tabiata Gördüğün ölür de gider zahiren,ait olan uruca ********************* Mirac olsun gönlün hak ile La faila illallah de çık aradan Kurtar zahiride batınıda BEN'den ********************* Hu ile rahman hak olsun şu beden'de Namaz bende,miraç bende,hac bende deme Fena fillah olan BEN,ışığın olsun sende...
Saygılar efendim....
güller Gelişmiş üye
Alla hu Ekber dedik,durduk düşündük, Bu garib geldi gidiyor bildik,düşündük, Rahim,Gaffar,Settar ismine zikreyledik, Affımız dilimizde ,merhamet onda Bildik, Hayat dedikleri bir an oda bendeni sorduk, Ne mutlu fena fillah olan kardeşime sevindik, Yaş geldi,işaretler verildi,vuslat var dendi bildik, Azraili sevgiyle bekleyip affa sıgınıp bekledik, Asli vatana yolculuk var ne zaman onu bilemedik, Hergünün nimetini kadrini acizliğimizle veremedik, Dua bekleriz,garib mi garib bu kardeşiniz dedik
HaZaN
Site Yöneticisi
Ruh Hali : Lakap : HaZaNRep Gücü : 656
Konu: Geri: Atışmaya tefekkür boyutunda varmısın. C.tesi Mayıs 01, 2010 11:15 am
Muhabbete can gelir belki Ozan olanlar hani nerde ki Daha başlamadan pes etmek yakışır mı yiğide Görelim meydana kimler gele
Hoş gördük kendimize Misal olunan kendimizde Biz bilmezdik gördüklerimizi Sen olmasaydın sevdiklerimizde ************************** Hayat olmuş bu bedene Hani nerde kendimizde Baktığın ben olmuş hepimize Sevdiklerin sen olmuş çevremizde ************************** Garip olmuş Volkan dolaşır yadellerde Her gördüğü bir olmuş alem'i görülende Söz de kalmamış verilen bu bedende Sus olmuş tüm azaları görülen sen'de
Saygılar efendim.
HiRaNuR
Site Yöneticisi
Hepimiz ya yolcu yada hancıyız Biz ne elalem, nede yabancıyız muhabbet muhammetden gelir demişler, onun sevgisi kalbe dolar demişler, bülbül konacağı yeri bulur demişler, Çay bahane sohbet şahane doyamıyorum.
Kainat besmele olmuş dürülmüş sende La fail olmuş görülmüş bende Bakarsan görülür heryerde,her zerrede La ilahe illallah tevhid'in has manası ************************** Gizli olur hazinesi,dolandırır heryerde Kör olan bu ben'den,nefis ile bakarsan çevrene Anahtar olur gönül,kavuşturur maşukuna La ilahe illallah tevhid'in has manası ************************** Seyyah olan volkan dolaşır alemi beka'sında Görmek ister canlıların var oluşunu kendinde Nur muhammed zahir'de olsa batında aleminde La ilahe illallah tevhid'in has manası ************************** Hayatın her an'ı zikir'siz olmaz varlıkta Siret'te ne varsa o çıkar suretine çoklukta Gel zikir halkası kurulmuş baharın ortasına La ilahe illallah tevhid'in has manası
HiRaNuR
Site Yöneticisi
Kimse yoktur atışalım kalbimiz zikirle doyuralım. Geldim Y a Hu çekerim,hamd ile çektirene şükrederim. Allah nuru bütün zerrelerinizi nurlandırsın,dua edelim. Biz gidelim ey aşıklar bizden hayırlı kimse o gelsin.
Ben benmiyimki bilinmez bir alem alemlerin içinde, Sevgi verilen bir lutuf herkese,sanır kul kendinde, Gönül Hak dostu ister,sohbet,kahve,cay bahane, Söz bilenin,gül verenin,HU diye zikredip gelenin.
Dünyada misafiriz,sanırlar ebediyiz, Nefis binmiş vucut atına sürer ateşe, İnsan ayrımcılık var öteki diye,niye, Kim geçer köprüyü,senetmi var elinde, Hayat bu ne olur,kim bile,devran kimin elinde.
güller Gelişmiş üye